Byggetilladelse

Hjælp til byggetilladelse og myndighedsbehandling

Hvad kræver en byggetilladelse?

Som en del af ansøgningen til byggetilladelsen skal du have lavet en række udregninger og mål på dit byggeprojekt. Typisk består en byggetilladelse af:

  • Ingeniør- og arkitekttegninger
  • Statiske beregninger
  • Energi- eller varmetabsrapport
  • Ansøgning til din lokale kommune online

Husberegning.dk kan hjælpe med det hele, eller blot enkelte dele alt efter, hvad dit konkrete behov er. Du kan læse mere om de enkelte elementer på vores andre sider.

  • Styr på alle papirer
  • Hjælp fra start til slut
  • Skræddersyede priser

Få et uforpligtende tilbud på byggetilladelse inden for 24 timer

Har du brug for hjælp til at ansøge om en byggetilladelse? Så ring eller skriv til os og hør, hvad vi kan gøre for dig. Fra du kontakter os kan du have et uforpligtende tilbud i hånden inden for 24 timer på hverdage.

Vi yder hjælp til byggetilladelse

Uanset om du skal bygge til eller bygge nyt, skal du sende en byggeansøgning til din lokale kommune. Der er mange krav som skal overholdes før man kan få tilladelse til at gennemføre sit byggeprojekt, og det kan være svært for en almindelig boligejer at overskue det hele. At anskaffe en byggetilladelse kan virke som et uoverskueligt projekt for mange private.

Hos Husberegning.dk tilbyder vi at stå for hele processen fra start til slut. Vi tilbyder hjælp til byggetilladelse og myndighedsbehandling, så der er styr på alle papirerne og du får dit projekt godkendt allerede første gang.

Husberegning.dk specialiserer sig inden for byggetilladelser for ét-, halvandet- og toplanshuse.

Vi sparer dig tid

Ved at lade os stå for hele processen, slipper du selv for at skulle læse op på alt det juridiske – det skal vi nok håndtere.

Vi gør processen enkel og overskuelig

Selvom det kan virke uoverskueligt at ansøge om byggetilladelse, gør vi en dyd ud af gøre processen både letforståelig og gennemskuelig for dig.