Energiberegning

Enkel og prisbillig energiberegning af husets energibehov

Letforståelig energiberegning

Når du skal bygge nyt til dit hus, er det et krav, at du leverer en dokumentering af boligens energiforbrug som en del af din byggeansøgning. Bygger du helt nyt hus, skal der udføres en energiberegning, der bruges som grundlag for energibehov, ventilation, opvarmning m.m. Tilbygninger beregnes oftest mere simpelt med en varmetabsberegning, hvor der ses på bygningens varmetab.

Disse beregninger af både energi og varmetab kan hurtigt blive kompliceret og svær at gennemskue. Husberegning.dk hjælper dig med at foretage energiberegninger ved nybyg og varmetabsberegninger ved tilbygning til dit hus – altid formidlet på et enkelt og letforståeligt sprog.

Når vi hjælper dig med energiberegning, får du altid en PDF med selve beregningerne samt et udførligt notat med mulige tiltag for at sikre overholdelse af bygningsreglementet.

  • Beregning ved om- og tilbyg
  • Udførligt notat
  • Skræddersyede priser

Få et uforpligtende tilbud på energiberegning inden for 24 timer

Skal du have foretaget en energiberegning eller varmetabsberegning af dit hus, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Ring eller skriv til os, og få et uforpligtende tilbud inden for 24 timer på hverdage.

Vær opmærksom på tegninger & materialer

Hver gang man bygger til sit hus, skal man lave en ny energiberegning. For at vi kan lave præcise beregninger, skal vi bruge tegninger over husets plan, snit og facader.

Både energi- og varmetabsberegninger foretages også dels på baggrund af de byggematerialer, som indgår i konstruktionen. Hvis du skal bygge til, men endnu ikke har valgt, hvilke materialer, du vil bruge, så skal du huske at informere os om det – ellers kan vi ikke foretage vores beregninger ordentligt.

Husberegning.dk specialiserer sig i energiberegning for ét-, halvandet- og toplanshuse.

 

Beregninger udført af professionelle

Der findes formler for beregning af varmetab på nettet, men det er meget nemmere – og hurtigere – at få dem udført af professionelle ingeniører.

Reducer dit varmetab og spar penge

Vores energiberegning giver et overblik over husets energibehov – og et overblik over, hvor der kan forbedres og spares på energiregningen.