Om Husberegning.dk

Skabt af nuværende direktør Brian Terp, Husberegning.dk er en rådgivende ingeniørvirksomhed, som hjælper private kunder med statiske beregninger, energiberegninger og myndighedstegninger. De fleste ingeniører kan beregne et hus, men kun de færreste forstår at mestre samspillet mellem beregning og udførsel, med fokus på både kvalitet, styrke og holdbarhed.

Husberegning.dk henvender sig til dig, der ikke har brug for store, dyre og avancerede beregninger, men derimod de konkrete og let gennemskuelige husberegninger. Vi specialiserer os inden for husberegninger af ét-, halvandet- og toplanshuse, og fastholder derved vores fokus på enkel og billig udførsel, der er omdrejningspunktet for vores kunder.

  • Favorable priser
  • Ny- og ombygning
  • Forståelige og gennemskuelige beregninger

Få et uforpligtende tilbud inden for 24 timer

Hvis du vil høre mere om, hvordan husberegning.dk kan hjælpe dig, så ring eller skriv til os. Fra du kontakter os og fortæller om dit projekt, kan vi have et uforpligtende tilbud klar inden for 24 timer.

Husberegninger for almene boligejere

Husberegning.dk gør en dyd ud af, at alle vores beregninger er lette at gennemskue og forstå, også for helt almindelige boligejere. Vi skriver både vores beregninger, vejledninger og notater på et sprog som alle forstår, og som overholder alle kravene til et myndighedsprojekt.

Hvis du skal have dit byggeprojekt godkendt, så kan husberegning hjælpe dig hele vejen fra start til slut.