Statiske beregninger

Letforståelige ingeniørberegninger af bygningers styrke 

Hvad er statiske beregninger?

Statiske beregninger udføres for at afdække en bygnings styrke og stabilitet. Hvis man f.eks. fjerner en skillevæg, skal man beregne, hvorvidt resten af konstruktionen stadig kan holde – og hvis ikke, hvilke tiltag der skal til, for at forstærke konstruktionen. Disse beregninger kaldes også for ingeniørberegninger.

Statiske beregninger er vigtig dokumentation i et myndighedsprojekt, men kan let blive komplicerede og svære at forstå. Husberegning.dk hjælper dig med at lave statiske beregninger ved ny- og tilbygninger af dit hus, som er præcise og lette at forstå.

Vi leverer altid en PDF med selve beregningerne, samt en udførlig og enkel vejledning med de nødvendige forstærkningstiltag, i form af konstruktionsplan og samlingsdetalje.

  • Præcise beregninger
  • Udførlig vejledning
  • Skræddersyede priser

Få et uforpligtende tilbud på beregninger inden for 24 timer

Har du brug for hjælp til dine statiske beregninger? Så ring eller skriv til os. Vi sidder altid klar til at hjælpe, og vi kan give dig et uforpligtende tilbud inden for 24 timer på hverdage.

Præcise & forståelige statiske beregninger

Vi gør en dyd ud af, at vores beregninger ikke kun er præcise, men også enkle og lette at forstå for den almene husejer. Vi specialiserer os i ingeniørberegninger for ét-, halvandet- og toplanshuse. Specielt hvis du har planer om at rive bjælker, vægge eller andre bærende konstruktioner ned, er det utrolig vigtigt, at du får lavet en statisk beregning.

Hvis dit hus er fra 1960’erne eller 1970’erne er det vigtigt, at der også laves beregninger for husets styrke ved vandrette belastninger, såvel som ved lodrette. Disse kaldes stabilitetsberegninger. Det skal gøres for at sikre, at der ikke kommer utilsigtede revner eller skader under storm eller orkan.

Hurtigt svar

Fra du kontakter os, kan du forvente at vi sender et uforpligtende tilbud til dig allerede inden for 24 timer.

Ingeniørberegninger til favorable priser​

Hos Husberegning.dk specialiserer vi os i enkel og billig udførelse, med priser skræddersyet til den enkelte kunde.